potpet zone:)

my world!

my world!
mereka nyawa saya!

Monday, December 6, 2010

HARAPAN?

assalamualaikum:')
hai semua,ok,aku bagi hink HARAPAN??
korang dapat tangkap apa yg aku cuba mention kan?
ermm,ok,i am GIVE UP:'(
SUDAH LA SEKALI AKU TERLUKA,TAMAW LAGI WAT YG KESEKIAN KALI,
aku pasrah,redha ja untuk apa yang jadi lepas ni
ya,aku sayang dia,setahon lebih dia tinggal aku
n now,he comes back in my life!
ok,aku gagal!!aku gagal!
aku ta boleh la nak lupa dia,n sekarang,semakin kuat rasa sayang kat dia,
orang cakap,kalau kita sayang kat org tu,biarkan dia bahagia dgn pilihan dia,
biar aku yang terluka;')
don't let banana fruit two times ok?
aku sekolah lagi,ta perlu fikir hal2 org dewasa;')
YA ALLAH,JIKA DIA JODOHKU,TEMUKANLAH KAMI PADA SUATU MASA YANG ENGKAU TELAH TETAPKAN:')
SEGARKAN LAH BUNGA YANG LAYU,
BERILAH CAHAYA MATAHARI YANG ENGKAU SEMBUNYIKAN,
BERIKANLAH PELANGI  DALAM HIDUPKU,
LUPUTLAH DIA DARI DALAM INGATNKU,
AKU BESERAH PADAMU YA ALLAH,ENGKAU MAHA MENGERTI,
ENGKAU MAHA PENGASIH,
ENGKAU MENGERTI APA YANG TERSIRAT DALAM HATI INI,
HANYA KEPADAMU AKU MEMOHON:'(


*masa type entry ni,air mata aku ta benti2 mengalir,n i dont want it be,someone please come to me,give me some air,comfort me well..='( *

not in mod,sory entry sgt2 ringkas,:')
friend,i need u,pray for my happiness.
please,i am begging..

Saturday, December 4, 2010

saya sedang dilamun angau?

assalamualaikum saudara saudari sekalian:))
arigato gozaimasuuu..hehehe
title kali ni macm apatah ja..haha
angau??err,angau la sangt,jgn dok galak sgt aih cik umi oii..
haha,falling in love tu bestt?
apa yang best?
angau tu indah,apatah lagi kalau yg kita mmp tu pasal si TUTTTT tue..
haha,best kod!!
aww`ok,
antara reason2 yang aku nak kasi ialah:

1)awak mimpi pasal sapa?
ehh,pasal ENCIK WOOT.WOOTlah,,:))

2)macmna boleh mimpi dya?
entah la,ta tahu:(ta harap pon bnd ni jadi:')

3)agak2,apalah yang dya tu fikir kalu awk bgtaw dya pasal ni?
ohh,emm,entah!never ever tell himlahhh:))

haha,sudah2,jgn nak mengalok,
awak muda lagi,
yeay,masuk u,na wat apa,wat la,
ok cik umie nurashikin?
last sekali*i always need u ya CIK WOOT.WOOOT!:)))

Wednesday, December 1, 2010

she is my new syster:))

assalamualaikum:))
morning all.lama ta entry!husss.rindu2.
eh,nak cita sikit.30 NOVEMBER 2010,aku kua ngan kaka may n her systa:))
sangat2 best:)first time kod jmpa dya,SUMPAH sgt teruja,
sebelum ni just messanging aja<3
ok,pukul 11.30am,kitaorg kua umah,jalan na pegi JUSCO CHERAS SELATAN tu,
dekat sgt dgn ruma kaka,so,apekata pick up sekali,
kan save mase,n  pengeluaran asap keta pon berkurang la,
SAVE OUR EARTH:))
haha,ok,
we r arrived!YEAH!!im happier!
then,da masuk je jusco,kitaorg teros ke cinema,wanna booked the ticket:))

lalalala~
our main fact:)

i love her:')

yogurt:))

intan n jihah:))<3

us:))

ballon on the air:))

kisses:))

wanna meet u again:')

intan n me:))

my besties:))

i miss her:')))

<33

we r together:)

top model on last november:))
thats all:))
systa,i gonna miss u,i love u:))
tq for the day.









Saturday, November 27, 2010

teharu kah kamu?

salam,hey,
this is 4 da short entry i think,
ok,honestly,saya terasa dgn sikap anda:')
ok,anda comment pada pic perempuan itu,kamu comel,
ok,baik:')
saya ta terasa,kamu ta pernah puji saya seperti itu,
ok,im going down:)
terima kasih

LAST DAY:)

SALAM,HEY,UTK MALAM NI,SEKALI LG AKU CELOTEH,
hehe,kenapa ae ?sebab aku hepy lah,
heee

whats on ur mind now?
=what my mom doing at home now?did she miss me?

whats the coloue of ur shirt now?
=plain blackie:)<3

who is the last person on phone?
=my ABAH:)

where is ur last destination for today?
=when to the GENTING HIGLANDS!so AWESOME!!<<33

who in ur mind more than three times?
=encik MOHD f :)

who always story to u the best thing?
=my girlfriendsssss

khas untuk adiba sygs:')

salam,hey,entry kali ni,special untuk BESTIES aku,
adiba muhd bukhri.saya sayang kamu ok?
seriosly,i wanna be at ur side now!
she was crying tonite,but y?
ohh,her boyfie ar playing with fire!!
mmg cari nahas la lelaki tu,
yunk,i tanak u nangis,i,bby,n sha n d others always ada utk u,
tlg stop nangis,
mata u dah bebgkak,n i ta suka semua ni jd kat u.
n now,kita biar ajalah apa nak jd,tp td i kol u,u gtaw that u wanna meet HIM tomorrow rite?
YES!thats da best idea,tp tu la,i takod dya yg tamo jmp u!
i sayang u ok,tolong la,i merayu,
jgn sedih lagi,i,bby,sha n yg len,tamo tgok u sedih,
let he be himself,he leave u,but it doest means we wanna leave u too!
never ever leave u sayangs:')
she's my peep:')tolong ariff,jgn buat dia nanges lagi.kami ta sanggop tgok:'(


don't cry baby:'(

this is what i care about:')


n this is us:')i miss the best moments,we share all together;')